Ограбен музејот на Есма Реџепова

By

Непознато лице извршило кражба во музејот на Есма Реџепова на скопско Кале.

Според информациите на полицијата, пријавено било дека во периодот од 12 декември 2016 година до 30 март годинава од страна на непознат сторител извршена е тешка кражба во музејот на Есма Реџепова на улица Самоилова. МВР информира дека се преземаат мерки за утврдување на украдените предмети и пронаоѓање на сторителот.

Ќе ви се допадне