Парите од албумите кои ги носеа лично на врата ДНК ги донираа за Тино и Тео кои останаа без татко

Кога пред неполн месец Панчо и Андреј од ДНК, почнаа своите албуми да ги продаваат и да ги носат на врата, лично, не највија дека ова е хуманитарна акција. Денес, објавија дека парите кои ги собрле од 200 продадени албуми, се наментети за една  самохрана мајка со два сина, Тино и Тео, кои го изгубија … Продолжи со читање Парите од албумите кои ги носеа лично на врата ДНК ги донираа за Тино и Тео кои останаа без татко