По десетгодишна врска се вери Јоце Панов

Македонскиот пејач Јоце Панов се вери. Неодамна, на летување во Турција, тој ја побара за жена својата девојка Марина Нацевска со која е во врска 10 години. Свадбата ќе се случи следниот месец, на 25 август, во еден скопски ресторан.

 

 

Scroll to Top