Празно на „Охридски трубадури“

By

Реномираниот фестивал „Охридски трубадури“ во Охрид започна вчера со фолк вечерта на која настапија бројни фолк ѕвезди.

dobivaj vesti na viber

Сцена создадена преку творењето на музиката. Место за настап на бројни наши уметници. Потврда за високите културни вредности. Атракција, уникатност, возбуда.

Вака барем на прв поглед требаше да изгледа овогодинешниот Охрид фест. Но сликите покажуваат нешто друго.

Полупразните столчиња само го покажуваат малиот интерес за оваа манифестација, и неуспехот на организаторите да ја привлечат широката публика.

 

Ќе ви се допадне