Романтична ноќ во Истанбул за Мартин од „Некст тајм“

Мартин Филиповски од „Некст тајм“ и неговата девојка Андреа Белеска се во Истанбул, Турција. Парот веќе неколку дена ужива на романтично патување, а дека уживаат во прошетките и во седенките со вино, двојката се пофали на Инстаграм. Мартин, веќе подолго време е во љубов со ракометарката Андреа, и не ретко споделуваат фотографии од нивните заеднички патувања.