СЕ НАСЛЕДИЛ ОД ТАТО: Запознајте го Јован Ѓорѓиески, татко му на Андреја од ДНК

Андреја Ѓорѓиески од најпопуларното домашно дуо „ДНК“, на својот Фејсбук профил објави фотографија преку која конечно имаме прилика да го запознаеме неговиот татко, чија слика и прилика е токму тој.

– Ова лево од мене е татко ми кој пред година и пол стана дедо, а ова десно од мене е доктор Никола Христов, еден од најдобрите кардиоваскуларни хирурзи кој искривените каротиди на татко ми низ кои срцето ја испраќа крвта до мозокот и го храни со кислород му ги ги испраќа како “пушка“ и е многу можно да му ја овозможи да дочека да стане прадедо, напиша Андреја над фотографија.

Андреја покрај музиката е успешен и во маркетингот, од неодамна тој е заштитно лице и маркетинг менаџер на клиниката „Жан Митрев“ во Скопје.

Scroll to Top