Се разведоа Елена и Висар Вишка

Македонскиот глумец Висар Вишка се разведе од својата сопруга, водителката Елена Митева. Иако подолго време се зборуваше дека се разделени, сепак, двојката не сакаше да коментира на оваа тема.

Елена и Висар веќе една година не се заедно, а веста ни ја потврди и Вишка.

„Не сме заедно веќе една година. Но, тивко, без кревање врева, како што и го држевме приватниот живот само за нас. Бевме и ќе останеме одлични пријатели затоа што, сепак, имаме еден ангел. Неговата среќа и насмевка се најбитни за нас“, изјави актерот Висар Вишка за „Репортер“.

Елена и Висар се зедоа во 2012 година. Тие го имаат четиригодишниот син Дион. (А. Г.)

Scroll to Top