Се вика исто како него: Запознајте го дедото на Ристе Ристески

Ристе Ристески е првиот Македонец кој успеа да се закити со титула победник во најгледаното регионално музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ и неодамна ја доби ветената награда од продукцијата.

Низ „ходниците“ во „Ѕвездите на Гранд“ негова најголема поддршка беа блиските пријатели и семејството, кое Ристе не го експонираше премногу во јавноста, но сега го покажа својот дедо – човекот по кого го добил своето име.

Дедо Ристе Ристески секогаш знае да му даде совет на својот внук, обожува да го слуша како пее, но сака и да пијат ладно пиво заедно.

На здравје нека им е!

Scroll to Top