Сефер Цаноски стана татко, четврто дете за познатиот бизнисмен и директор на ФОН

Директорот на ФОН, Сефер Цаноски четврти пат стана татко. Неговата сопруга Сезан денеска го роди нивното второ дете. Од првиот брак со Лејла Рамковска, ќерката на Велија Рамковски, тој има две деца. Дека станал татко Сефер се пофали на „Фејсбук“.

„Со милоста на Алах, благословени сме со нашата ќерка Алја Мелек. Животот нека ти е исполнет со здравје и среќа“, напиша Сефер на „Фејсбук“, каде доби голем број честитки од неговите пријатели.

Меѓу нив беше и пејачката Тамара Тодевска, која со сопругот Алексндар им беа кумашини на свадбата. За потсетување, Сефер и Сезан во 2018 година се венчаа во Турција.

 

Scroll to Top