СИЛВАНА БОНЕВА СТАНА БАБА: Се зголеми семејството на пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Силвана Бонева има голем повод за веселба во семејството.

Со фотографија стара 40 години на која е со сопругот, Бонева соопшти дека добила внука.

– Пред 40 години летото дадовме дума, оваа лето господово Бог не благослови да бидеме баба и дедо. НИ СЕ РОДИ ВНУКИЧКА! ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ОД БОГА БЛАГОСЛОВЕНА!

Scroll to Top