Славица Ангелова и Александар Јосифовски ќе пеат на „Карпошово културно лето“

Александар Јосифовски и Славица Ангелова, двајцата учесници на „Гранд“ вечерва ќе пеат на последната вечер од културната манифестација „Карпошово културно лето“.

Завршувањето на „Карпошовото културно лето“ ќе го одбележат гостите од Србија.

Фантастичната вокалистка Ивана Петерс заедно со темпераментниот рокер Ѓорѓе Давид, кој во минатото беше дел од групите Generacija 5 и Fuzzbox, а сега како фронтмен на бендот Death Saw, со почеток во 20 часот, ќе ги претстави своите музички квалитети пред карпошани.

Scroll to Top