Софија Теодор бара девојка на Фејсбук

By

Режисерката Софија Теодор реши јавно да си бара девојка.Таа на социјалните  мрежи напиша статус,дека не само што бара девојка,туку прашува и дали има  чесни девојки,над 42 години ,кои знаат искрено да сакаат.

“Нешто поштени жени над 42 има ли? Барам да не е радодајка,да оди во исто време со двајца,а да договара со трет,да не леже и манипулира, да е чесна,ко дама да е, и да не е покварена.

Со секој што ќе рече дека ја сака да не иде,за да не изигравам детектив.Има ли такви или од некое село со боринче да ги барам”,вели Теодор.

Ќе ви се допадне