СОЛЗИ САМИ ТЕЧАТ: Еве како изгледа денеска домот на Тоше Проески во Крушево

Годините менинуваат, но тагата за замунувањето на нашата најголема легенда никако да стивне.

Неговото спомен обележје и ден денес го посетуваат илјадници луѓе, особено млади кои се интересираат за неговата кариера и приватен живот.

Во продолжение погледнете го неговиот дом во Крушево каде порасна и ги направи првите чекори на трнливиот пат кон славата.

Scroll to Top