Тангата на Талевска на лицитација

By

Основниот суд Скопје 1 денес ја објави пресудата за случајот „Тифани“, каде што најголемо внимание предизвика тангата на новинараката Ивона Талевска од 500 евра. Според соопштението до јавноста, во пресудата стои „на лицето И.Т. ѝ се конфискуваат гаќите од 500 евра и се даваат на јавна лицитација“.

Oва беше уште една шега на социјалните мрежи, поврзана со Ивона.

Вчера судот ја осуди Талевска за затајување данок со условна казна. Новинарката го призна делото.

Ќе ви се допадне