Тапани и музика за синот на актерот Владо Дојчиновски

By

Актерот Владо Дојчиноски стана татко. Тој на социјалните мрежи се пофали дека добил син, а покрај веста за раѓањето на бебето ја сподели и познатата народна песна од Васка Илиева „Син ми се родил“.

Со актерката Шенка Колозова

Викендов имало и голем прослава по тој повод. На мекиците се играле ора, имало и тапани, а меѓу гостите биле речиси сите актери кои играат во „Македонски народни приказни“.

Тапани и музика за синот

Владо Дојчиновски е еден од главните актери во „Приказните“ и покрај останатите улоги, многу често го игра царот, улога по која некогаш беше препознатлив Ѓорѓи Колозов.

И актерката Дубравка Киселичка сојде на мекиците

Ќе ви се допадне