Трендо со семејството на одмор во Хрватска

Познатиот водител на квизот „Милионер“ и новинар Сашо Мацановски –Трендо е на одмор во Хрватска. Тој на Јадранското море, каде речиси оди секоја годин, е со својата сопруга Зорица Црношија и нивните две деца. Дека деновите ги минуваа во Хрватска, со риба и вино, Трендо и Зорица се пофалија и на социјалните мрежи. Покрај сонцето и морето, на одморот имаат време и за добра клнига. Овој пат тоа е британскиот писател, новелист, Ханиф Куреиши  кој ја напиша книгата  „Последниот збор“.

Scroll to Top