Верче од Штип сака да се слика гола

Верче Ѓорѓиева е девојка од Штип која од ноември 2011 година се занимава со фотомоделство.

Во слободно време Верче сака да чита книги, а омилени автори ѝ се Зигмунд Фројд и Николас Спаркс.

Порано тренирала одбојка, но бидејќи сега е доста активна во фотомоделството, нема толку слободно време да се посвети на овој спорт.

 

 

Scroll to Top