Весна Петрушевска за таткото на Тоше Проески: Никола, гушни го од мене, кажи му колку го сакавме

Актерката Весна Петрушевска се огласи на социјалните мрежи по веста дека починал таткото на Тоше Проески, Никола Проески.

„Никола, гушни го од мене, кажи му колку го сакавме, твојата бескрајна љубов кон Тоше беше една огромна тага. Барем сум малку мирна дека се видовме за Бадник. Топол и мил човек. Многу ми е жал. Најискрено сочувство до семејството“, напиша Петрушевска.

Scroll to Top