(Видео) Антонија Гиговска во црн градник од танела го промовира спотот за „Око моје“

Антонија Гиговска го објави најновиот видеоспот и песна „Око моје“, со која настапи на фестивалот „Скале“ во Херцег Нови. Музиката е на Драко Димитров, текстот на Даниел Даниловиќ и на Антонија.

Спотот е сниман со „Ај диџеј видеос“, која во моментов важи за најдобрата видеопродукција во регионот. А покрај Антонија, во спотот се појавуваат и неколку танчари.

Scroll to Top