(Видео) Господе, нека издржи елкава бар до Нова година: празнично во домот на Сара и Димитар

Поп-пејачката и харфистка Сара Мејс, со нејзиниот сопруг Димитар Атанасовски и ќерката Илина ја накитија новогодишната елка. Тие се пофалија дека Илина била главна во китењето и дека некои од украсите и лампионите ги направила таа.

„Нека започне магијата. Илина беше главна во китење на елката. Оваа година имаме плус уште еден лампион, на крај може да се види. Господе нека издржи елкава бар до Нова Година, нека не падне претходно, нормално сакам да кажам, да не ја урне некој“, напиша Димитар.

Scroll to Top