(Видео) Христијан Тришоски препеа хит на Дино Мерлин

By

Македонскиот пејач Христијан Тришоски, по кратка музичка пауза, го препеа хитот на Дино Мерлин „Ајде ночас ми доџи“. Песната ја работеше Зеки Бекироски, а Христијан Ѓорѓиевски го направи миксот. Ова е втора од вкупно трите преработки од големи регионални хитови што досега ги препеа Христијан. Првата беше од Предраг Пеџа Меденица.

Ќе ви се допадне