(Видео) Македонец ги одбира најдобрите ресторани во Америка

Ален Зифовски кој неколку години живее и работи во Америка снима емисија за најдобрите ресторани во градот Њу Џерси.

Емисијата се вика „Најдобрите ресторанти во Њу Џерси“, во која водител е Ален и заедно со сопствениците на рестораните пречекуваат славни личности. Во секоја емисија Ален и гостите ги пробуваат и оценуваат специјалитетите на денот.

Ален планира да снима емисии ѝ во Њу Јорк, а во иднина се надева дека емисијата ќе добие на популарност и ќе може да снима низ цела Америка. Тој е креатор и пронаоѓач на блогот „Најдобри Ресторанти“ кој засега го следат околу 30.000 луѓе.

Scroll to Top