(ВИДЕО)Македонец го заборави текстот во „Ѕвездите на Гранд“

Во саботното издание на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд” во првиот дуел настапуваше и Стефан Величковски од Скопје.
Тој отпеа две песни, „Ти си ми у крви“, од Здравко Чолиќ и „Срце није камен” од Тоше Проески.
Кога, Стефан започна да ја пее песната од Чолиќ од трема го згреши текстот, по што предизвика и смеа кај жири комисијата.
„Јас морам да кажам дека кандидатот имаше многу трема, дури го заборави текстот, па ние од тука суфлирафме”, рече водителката Сања Кужет.
Сепак, Стефан освои шест гласови, и упсеа да помина во четвртиот круг

Scroll to Top