(ВИДЕО) Македонска секси пејачка, за малку ќе настрадаше за време на интервјуто

Иако беше во прашање вообичаено интервју покрај базенот, Елена Велевска не си помина баш најдобро во текот на разговорот, но ниту водителката.

Македонската турбо фолк пејачка Елена Велевска не можеше да смисли подобар начин да го привлече вниманието. За воља на вистината се работи за незгода, која за среќа, заврши добро.

Во текот на снимањето на летно музичката – забавна емисија „Подводно“, која се емтиуваше на скопската телевизија Алфа, Велевска на главата и падна голем чадор и тоа баш во моментот додека пејачката говореше колку за нејзината работа и е важен маркетингот.

Scroll to Top