(Видео) Нокаут и Игор Џамбазов: Немој да не сте дошле на свирка

By

Никола Перевски Пере од „Нокаут“ и Игор Џамбазов преку видеопорака на социјалните мрежи ги канат фановите на нивниот концертот во хотел „Мериот“.

„Немој да не сте дошле“, вели Игор Џамбазов во видеото.

Концертот е утре, на 26 декември, од 21 часот, а специјален гостин ќе биде Гуру Харе. Песните од концертот ќе бидат ставени на новиот албум на бендот.

Билетите по цена од 2 000 денари се веќе во продажба.

Ќе ви се допадне