(Видео) „Патник“ – нова песна на „Дупер“

By

Дуото Илчо Нечовски и Борис Какуринов или познати како „Дупер“ по неколкумесечна пауза се враќаат на музичката сцена со песната „Патник“.

Музиката, текстот и аранжманот е со потписот на „Дупер“, а снимањето, миксот и мастерингот е направено во студиото „Подрумот“ на Ангел Ќосев.

Видеоспотот е изработен од „Фроузен тајм дропс“.

Ќе ви се допадне