(ВИДЕО) Петар Марковски ја преработи емотивната Love me like you do

By

Музичарот Петар Марковски направи преработка на емотивната песна Love me like you do на Ели Голдинг. Песната е тема од филмот „50 нијанси сиво“. „Во целата мелодија преку звукот на виолината, како еден од најемотивните инструменти, со голема љубов сакам да го споделам ова музичко парче“, вели Петар Марковски.

dobivaj vesti na viber

Ќе ви се допадне