(ВИДЕО) Реакцијата на Слаѓа кога сфати дека не победи во „Парови“

Далила Мујиќ победи во петтата сезона на „Парови“ и освои 30.000 евра. Во самото финале за прво место се биреше со Слаѓа Петрушиќ, а завршницата баш беше напната.

Водителката Бојана Ристивојевиќ дополнително ја загреа ситуацијата кога со круната тргна кон Слаѓана Петрушиќ, а потоа сепак ја префрли на главата на Далилина.

 

Foto: Telegraf

Иако повеќето би реагирале мошне бурно, Слаѓана, поразот во финалето го поднесе со широка насмевка!

Foto: Telegraf

Погледнете ја снимката:

Scroll to Top