(Видео) Секс со Слаткар за 50 евра

By

Рап артистот Марко Маринковиќ-Слаткар вчера го промовираше видеото Амстердам”, за кое дел се снимаше и во  улицата на Црвените фенери. Голи гради, проститутки, марихуамна, ценкање за секс од 50 евра…е само дел од песната на Слаткар. Песната е дел од кампањата на Слаткар, кој стана заштитно лице на Здружението за канабис и зелени политики „Билка“, кое се залага за легализирање на марихуаната.

Слаткар: Само марихуана ќе не извади од овие економски гомна

Ќе ви се допадне