(Видео) Синот на Зоки Роџер ја освои публиката во популарно австралиско шоу

Леонардо Илиев, 21-годишниот син на скопјанецот Зоран Илиев, познат во јавноста како Зоки Роџер, се појави во популарното шоу The voise. Жирито и публиката ги освои со авторска песна која има повеќе од 435.000 прегледи.

Додедка рапуваше, татко му и браќата го бодреа од зад сцената. За потсетување, семејството Илиеви се преселија од Македонија во Австралија во 2016 година.

Scroll to Top