(Видео) Со песна за спас на планетата Земја децата од „Дајте музика“ ќе настапат на Јуниор Евросонг

Децата од „Дајте музика“ на годинашниот Јуниор Евросонг ќе настапат со песна за спас на планетата земја, „Грин форсес“. Песната ќе биде промовирана на 12 ноември (петок). Кристина, Анастасија, Миха и Филип веќе снимија спот, а на Фејсбук објавија дел од атмосферата на снимањето. „Ние сме Грин форсес и преземаме контрола. Се сеќавам на едно прекрасно … Продолжи со читање (Видео) Со песна за спас на планетата Земја децата од „Дајте музика“ ќе настапат на Јуниор Евросонг