(Видео) Тамара има нова песна

By

Младата пејачка Тамара Стојковска има нова песна, „Кажи нешто ново“. Музиката за песната во рок стил ја напиша Дарко Нечак, а тој го направи и аранжнанот. Текстот е на писателката Ксенија Николова. Видеото за „Кажи нешто ново“ е снимено на аквадуктот во Скопје, во режија на Дарко Лековски и ThirdEye Production.

Ова не е прва песна на Тамара. Таа пред четири месеци ја промовираше песната „Друга ѕвезда“.

Ќе ви се допадне