(Видео) Тоше ја пее „Штом сакаш“ од Каролина

На десетгодишнината од смртта на Тоше Проески неговата менаџерка Лилјана Петровиќ со фановите на пејачот сподели песна која досега не беше пуштена во јавноста. Песната „Кад волиш“ е негова преработка на песната „Штом сакаш“, која пред многу години ја испеа Каролина Гочева.

Музиката, аранжманот и продукцијата се на Мирко Вукомановиќ, а текстот е на Снежана Вукомановиќ.

Неодамна, во првото интервју дадено по долго време, Лилјана рекла дека не би сменила ништо во врска со кариерата на Тоше и дека доколку беше жив, сигирно ќе имал светска кариера.

Scroll to Top