(Видео) Тоше пее песна од Павароти

By

Деновиве на социјалните мрежи се појави снимка направена во ресторан во Бугарија, каде Тоше Проески придружуван од музичарите во ресторанот ја пее италијанската песна Torna a Surrientо. Оваа песна е најпозната во изведба на тенорот Лучано Павароти, а ја преработиле многу италијански музичари.

Пеењето на Тоше го снимила бугарска телевизија, а дел од него е објавен на „Јутјуб“.

Ќе ви се допадне