(Видео) „Три невесте тикве брале“ во евровизиската песна на Васил Гарванлиев

Македонската народна песна „Три невесте тикве брале“ се слуша во текстот на евровизиската песна You на Васил Гарванлиев што беше промовирана вечерва. Песната е со брз, модерен ритам, со призвуци на аргентинско танго, и етно елементи вклучени во рефрените. „Од 250 песни пристигнати на конкурсот на мене и на целиот евровизиски тим You ни се … Продолжи со читање (Видео) „Три невесте тикве брале“ во евровизиската песна на Васил Гарванлиев