(ВИДЕО) Вака Исмаил ја прослави победата во „Пинкови Ѕвездички“

Исмаил Делија со колегите од „Пинкови ѕвездички“, ја славеше победата на ова натпреварување.Foto: Telegraf

Иако полни 10 месеци беа конкурентни и жестокот се натпреваруваа, суперфиналистите на „Пинкови ѕвезди“ покажаа дека станаа одлични пријатели и со победникот Исмаил Делија, до утрото го славеа неговиот триумф.

Во неделата вечерта по напнатото суперфинале, Исмаил направи журка, во еден белградски ресторан, а друштво му правеа колегите Марко Столиќ, Мелика Морајкиќ, Милица Јокиќ, Богдан Мартиновиќ, Сара Релјиќ, Андреј Дориќ, Андријана Радонјиќ и Индира Бериша.

Победникот го зема микрофонот и ги забавуваше гостите, а потоа му се приклучија и останатите суперфиналисти и почна рушум кој траеше до раното утро.

А колегите на Исмаил гласно истакнаа дека тој заслужено победи во „Пинкови ѕвезди“:

 

Foto: Instagram/milica.jokiic

Иако полни 10 месеци беа конкрентни и жестоко се натпреваруваа, суперфиналистите на „Пинкови ѕвезди“ покажаа дека станаа одлични пријатели и со победникот на Исмаил Делија, до утрото го славеа неговиот триумф.

Во неделата вечер, по напнатото суперфинале, Исмаил направи журка во еден од белградските ресторани, а друштво и правеа колегите Марко Столиќ, Мелика Моранјкиќ, Милица Јокиќ, Богдан Мартиновиќ, Сара Релјиќ, Андреј Дориќ, Андријана Радонјиќ и Индира Бериша.

Победникот го зема микрофонот, и ги забавуваше гостите, а потоа му се приклучија и останатите суперфиналисти, и почна рушумот кој траеше до раното утро.

А колегите на Исмаил на глас истакнуваа дека тој заслужено победи во „Пинкови ѕвездички“.

 

Foto: Instagram/milica.jokiic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top