(Видео) Велевска ги запали нашинците во Швајцарија

By

Фолк-пејачката Елена Велевска имаше настап во Швајцарија во дискотеката „Палма“. Облечена во црвена комбинација, со гол стомак и високи чизми, Елена направи вистински џумбуш, откако ги запеа своите фолк-хитови. Од  полната дискотека, пејачката сподели и видео. Велевска, често патува надвор од земјава и има постојано настапи за  нашинците во други земји. Пејачката пред два месеци беше актуелна заради  разводот од сопругот Марјан, но на крај, таа објави дека сепак заради децата , решиле да си дадат уште една шанса.

Posted by Elena Velevska on Сабота, 17 ноември 2018

Ќе ви се допадне