Владимир Поповски: Чекаме бебе со Анастасија

By

 

dobivaj vesti na viber

Владимир Поповски, пејачот на фолк-групата „Биоритам“ за „Репортер“ потврди дека тој и пејачката Анастасија Петреска наскоро ќе станат родители. Вели, возбуден е што ќе стане татко и со нетрпение го очекува раѓањето на бебето.

„Од март ќе бидеме трио. Чувството е неописливо, но сепак најубавото, најслаткото допрва следува“, ни рече тој.

Владимир и Анастасија се верија на почетокот на годината, додека беа на зимување во Банско. Освен што се подготвуваат за раѓањето на бебето, се подготвуваат и за свадба.

„Немаме закажано датум, но нашата свадба нема да биде класична. Поканите ќе бидат само за најблиските, тоа ќе биде приватна забава“, ни откри пејачот.

(А.Ј)

Наум Петрески ќе стане дедо

Ќе ви се допадне