Владо Јаневски пак со „Авалон“

By

Владо Јаневски има нова песна. Насловена како „Главен град на тагата“, и овој пат таа е неговпо авторско дело, а аранжманот е на  Роберт Билбилов. Снимена е во студиото на Дарко Димитров. На почетокот на летото Владо Јаневски ќе има концерти кои ги подготвува со „Авалон“, со кои по подолго време повторно ја прподолжува соработката.

 

Ќе ви се допадне