Заев и Филипче расположени во кафеана

By

Премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче, вечера,  наводно се забавувале во  една позната скопска кафеана. На фотографијата која ја објави порталот лидер.мк, покрај претседателот на владата и министерот за здарство, на забвата биле и две дами . Според сајтот, едната од нив била  од кадарот на СДСМ. Се зборува дека на забвата во кафеанта, биле повќе членови на СДСМ.

Ќе ви се допадне