Жаре од дете по телевизии

Популраниот водител Жаре, од дете е на телевизија. Па не е ни чудо што одлишно се снаоѓа во популарната „Еден на еден“, каде на гости во емијаата му доаѓаат речиси сите јавни фаци од земјава и регионот. На фотографијата е мал, во времето кога беше дел од популарната „Наше маало“.