Женско друштво на одмор: Маја Панчева со ќерките

Пејачката Маја Гроздановска Панчева во друштво на нејзините две ќерки Надица и Марија, објави фотографија на социјалните мрежи како уживаат на плажа.

Надица е постарата ќерка на Маја и Дарко која неодамна дипломираше по Германски јазик и книжевност на Филилошкиот факултет во Скопје, додека помалата ќерка Марија е дел од модното студио „Моделс Ин“.

Маја ретко објавува семејни слики на Фејсбук, а како коментар на оваа имаше и дека изгледаат како три сестри,  а не мајка и две ќерки.