Дење раскопчана по бањарка ноќе си го гали мачето пред да заспие!

Македонската фолк ѕвезда со српско потекло на привремна работа во Бугарија е хиперактивна! Марина Тошиќ никако не седи мирна, па летната пауза од настапите ја искористи за „малка почивка“.

Шпанија, па Грција се нејзините дестинации каде пејачката реши да си даде „малка оддишка“ на душата и телото.

Секако згодната Марина не пропушта своите патешествија и начинот на живот кој го живее со полни гради, да ги овековечи со фотографии. И тоа не било какви!

Нејзиниот Фејсбук профил изобилува со фотографии, меѓу кои доминираат оние, на кои Марина го покажува сиот свој телесен раскош, убавина и сексапил.

И кога работи и кога се одмора! И кога автомобилот го паркира во гаража и кога е на плажа…

И кога се тушира и кога се рекреира…

…И кога се сонча и кога се мие… па дури и пред да заспие. Марина Тошиќ се досетила како да Ви ги поттикне сите сетила!

Така убавата пејачка и овој пат, преку ден уживаше на прекрасните пространи, песочни плажи, а по освежителниот туш, на хотелската тераса ги мами погледите на околината, облечена само по бела бањарка која не стига да ги прекрие нејзините раскошни силиконски атрибути!

Штом ќе дојде време за спиење, на надарената пејачка и недостасува само едно. Имено, нејзината навика, пред заспие, да си поигра и со рачето да си го погали мачето.

Или можеби Марин

а најде подобра алтернација?

Scroll to Top