Елена снима спот во Турција

Поп-пејачката Елена Ристеска веќе неколку дена е во Турција каде го снима своето ново видео. Деновиве и на својот Фејсбук профил се пофали со нови фотографии.

Освен тимот со кој работи,друштво и прави и нејзиниот стилист Даниел со кого приватно се дружи.Освен снимањето ,таа времето го користи и да ужива на море.

Scroll to Top