Европјаните во масовен поход на СЕКС СО ЖИВОТНИ!!!

By

Зоофилите туристи доаѓаат со автобуси во Данска, повеќето се од Германија, Холандија, Шведска и Велика Британија. Повеќето од нив се мажи, но има и жени. Сите тие ја бараат среќата во „животинските бордели“. Планот на Новиот светски поредок се спроведува според зацртаното…

dobivaj vesti na viber

Германски „die Welt“, еден од водечките главни медиуми, објави текст за содомија во Данска и за секс туристите-зоофили, кои доаѓаат во „животинските бордели“, и таму плаќаат за секс со животни.

Тоа се посебни имоти и штали со стока на село, специјализирани за такви туристи. Сопственикот на имотот им ја покажува шталата со коњи и добива од секој турис-зоофил, 170 евра за „услугите“. Некои зоофили доаѓаат со сопствени камери и сакаат сето тоа да го снимат, а за тоа мораат да платат уште дополнителна сума на пари на сопствениците на животните.

Од кога во Германија минатата година содомијата е забранета, се повеќе зоофили, доаѓаат во Данска, а данските политичари и друштва за заштита на животните знаат за тоа. Освен имотот на селото (животинските бордели), кои им се понудени на туристите-зоофли, на ваквите клиенти им се нудат и кучиња и тоа преку интернет, за „посебни услуги“. Колку „животински бордели“, има во Данска, засега властите немаат податоци, затоа што содомијата (зоофилијата) е легална, не се води статистика, но се претпоставува дека ги има доста.

Зоофилите контактираат со повеќето преку интернет, и се нарекуваат себе си „beasts“ (ѕверови). Данската народна партија (DF), е трета по јачина и сака да ја забрани содомијата, а во неколку наврати во парламентот го изнела предлог законот за забрана, но данските мејнстрим партии (социјалистите, демохристијаните, зелените), не сакаат да ја поддржат истатата, затоа што партијата (DF), важи како десна партија која е против ЕУ.

Иако во анкетите 75% од граѓаните на Данска се изјаснија за забрана на содомијата, данските приватни канали Т2 во своите репортажи, изнесоа шокирачки факти за раширеноста на содомијата, и „животинските бордели“, во Данска. Потоа претседателот на Данскиот комитет за етика кон животните, пред 8 години, ја објави студијата, и во неа тврдеше, дека поедини животни, наводно уживаат во зоофилните односи со луѓето, главните дански политичари и партиите се откажаа од промените на законите и можната забрана.

Поедини закони во Данска се „откачени“. Да речеме забрането е да се држат кучиња питбули, но не се забранети сексуални акти на зоофилија со кучиња овчари и снимање на тој акт со камера. Ако притоа животното не се повреди, данските закони дозволуваат се.

Многу политичари не сакаат да го променат постоечкиот закон и да ја забранат содомијата, затоа што мислат дека е подобро да остане легално, отколку пак зоофилите илегално да ги злоставуваат животните.

Но, експертите и данските ветеринари велат дека секој зоофилски однос на злоставување на животните, и околу 20% од данските ветеринари го известија данското министерство за правосудство, за тоа дали имале случаи на животни, кои им се донесени на лечење, дали животните биле злоставувани од страна на зоофилите.

Во Германија, најголемите казни за зоофилите се само парични, 25.000 евра, но полицијата смета дека пристапот е многу важен, па зоофилите ретко се казнуваат. Тоа го потврди и претседателот на здружението на зоофили. „Зета“, и рече дека ниту еден член на таа задруга сеуште не е казнет.

Следел притисок на ниво – разни меѓународни организации, кој во овој момент масовно ги поттикнуваат луѓето на мир, љубов и толеранција, според апсолутниот грев, гревот до толку се распламнат, што е невозможно да се запре. Откако сите платени научници, лекари, психијатри во светот се обединија за да го уништат традиционалното христијанско семејство, присилувајќи ги луѓето да бидат хомосексуални, лезбејки, бисексуални, трансексуални, и таквата изопачена квази љубов, да ја сметаат за нормална, што повеќе и пожелна, истите тие изопачени умови „се разбудија“ и почнаа да си ги „бараат своите права“.

Неа нив правата очигледно не им требаат, затоа што има толку деца во организираните прифатилишта, што нема потреба да го губат времето во парадирање. Имено, на европско тло, знаете она многу развиеното, напредното, толерантното, и христијанското, ги има се повеќе луѓе кои бараат секс со животни. И не само што го бараат тоа, туку и го шират, затоа што понудата за зоофилија во Европа, напросто кажано не е нешто што се смета за недостиг.

Германските медиуми така известуваат за целоснен бран на зоо бордели во Данска, а иако и во самата Германија до минатата година, ова беше целосно илегална работа, сега слободно илегално функционираат борделите со животни – кучиња, мачки, овци, крави…

Во Германија се шират бордели кои слободно се рекламираат на интернет, а кои законот не им може апсолутно ништо, затоа што таму е забрането само да се снима порно филм со животното, но да се одигра сцената е целосно легално.

„Верувале или не, кај нас постојат и еротски золошки градини, во кои монстурите на располагање ги имаат животните од лама до овци“, изјави службеничката за заштита на стоката, Мадлен Мартин во интервју за „Rrankfurter Rundschau

Мадлен во јавноста ја пушти и приказната дека бројни мажи со години малтретирале овци од стадото на еден фармер, кој приметил дека некои од животните се плашат, стануваат насилни и не сакаат да јадат. Поставил камери за да на крајот остане шокиран од манијакот, кој секоја ноќ влегувал во неговиот имот и сексуално ги искористувал овците. Некои фармери тоа го искористуваат па така заработуваат пари, нудејќи ги своите животни за сексуални услуги.

Борделите за зоофилија во Норвешка и во Данска, за секс со животните бараат од 70 до 150 евра.

Но, откако Германија минатата година по големата афера успеа со закон да ја забрани содомијата, германските зоо бордели и понатаму делуваат во тајност, но голем бран сега се случи во Данска и Норвешка, каде се организираат и туристички патувања по борделите за таканаречените секс туристи.

Германскито „die Welt“, еден од водекчите германски медиуми, објавија текст за содомија, која во Европа е развиена како никогаш претходно.

Зоофилијата зема се поголем замав, а борделите и фармите кои нудат секс со животни, е во постојат раст.

Тие зоофили-туристи, доаѓаат со автобуси во Данска, повеќето од Германија, Холандија, Шведска и Велика Британија. Повеќето од нив се мажи, но има и жени. Тие бараат „животински бордели“. Тоа се поединечни имоти и штали со стока на село, специјализирани за такви туристи, наведува die Welt и истиот наведува дека треба да се запрашаме, каде стигна Христијанска Европооо? Дали тоа е продукт на вашата толеранција, љубов и мир? Дали тоа е свет кон кој не води, тоа светло, луциферијанство за кое говорите?

Имено содомијата е најлош, најнизок облик на оскрнавење на човечкото суштество. Содомијата е страшно понижување на Божјата креација, а токму поради тоа, едноставно поради ваквиот грев се уништени и двата града Содом и Гомор.

Не можеме да не приметиме дека денеска повторно зачекоревме во време на апсолутен разврат и непоимање на гревот, уште помала светост на човечкото суштество, а се поради масното плаќање на глобалната пропаганда која општеството ја формира, токму на толеранцијата и љубовта кон тој грев, затоа што разликата меѓу хомо и зоо љубов нема, во новиот свет кој се создава пред нашите очи, а кој има за цел да го донесе човештвото не во состојба на толеранција и мир, како што тоа ефтино го пласираат, туку во состојба на целосен бунт против Бога. Состојбата на целосен разврат и болести.

Ако дојде до крајот на светот, ако дојде до Божја опомена и казнување, човекот навистина самиот ќе биде виновен. Затоа што сите сме повикани да бидеме свети, но само ретките се одѕиваат.

Ќе ви се допадне

sunwin

sun win

sun win

tải sunwin

sunwin