ВИДЕО: Филип Божиновски ја има најоригиналната преработка на мега хитот „Деспасито“

Популарниот македонски пејач Филип Божиновски ја објави својата преработка на мега хитот „Деспасито“ кој руши рекорди на гледаност низ целиот свет.

Покрај одличната вокална изведба, Божиновски се погрижил и самото видео да биде интересно за гледачите, па на преработката всушност се појавува и негов близнак со кого песната ја пеат во дует.

Како сето тоа изгледа, погледнете сами.

Scroll to Top