(ФОТО) Ана Јовковска ужива на плажа со партнерот и бебето

Во професијата е уникатна, а таква е и во улогата на мајка. Младата новинарка и ТВ водителка Ана Јовковска во октомври 2016 стана мајка и на свет донесе синче.

Таа со саканиот Иво ужива во новото поглавје во животот. Деновиве среќното семејство  престојува во Грција, а морето и плажите комплетно ги релаксираа.

Добро утро од бескрајот на светот. Бескрај од вода, од небо, од тишина… од љубов, напиша таа во описот на една од фотографиите што ги прикачи на социјалните мрежи.

Scroll to Top