(Фото) Елена и Гуте слевеа прв роденден на ќерката Миона

Некогашните ѕвезди на Гранд, Елена Миленковска и Гуте Mаринковиќ, слевеа прв роденден на својата ќерка. Двојката објави фотографии од прославата на Миона.

„Ова не наш ден, наша најголема среќа“, велат Елена и Гуте.  Тие веќе го имаат и синот Максим. Уште кога се појавија на музата сцена Елена и Гуте привлекоа внимание и со настапите и со љубовта која се роди меѓу нив. 

 

 

 

 

Scroll to Top