(ФОТО) Катарина Ивановска се породи пред еден месец – Денеска изгледа феноменално

Убавата македонска манекенка Катарина Ивановска се породи пред месец, а веќе изгледа како бомба. таа веднаш ја врати линијата, погледнете на најновата фотографија која ја постави.

 

Scroll to Top