(ФОТО) Лила прошета по гаќички среде Скопје

Лила Стојановска од време навреме знае да се прошета по гаќички низ скопските улици и да предизвика низа реакции.

Сепак дали таа навистина шета само по дуксер или има ултра куси шорцеви оддолу кои не ги забележуваме не знаеме, но сепак глетката е неодолива.

Деновиве водителката го стори истото, а на нејзиниот дуксер беше испишана дилемата што ја мачи, дали да ја слуша главата или срцето.

Се надеваме дека Лила добро ќе одлучи и на крајот од денот нема да се кае за последиците.

 

Scroll to Top